سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دکتر علیداود پارسا (Dr Ali Davod Parsa)
تفکرت برایت بینش می آورد و مایه عبرت گرفتن تو می گردد . [امام علی علیه السلام]

نوشته شده توسط:   علیداود پارسا  

یادداشت ثابت - دوشنبه 97 بهمن 30  12:24 صبح

 

سازمان جهانی بهداشت نسبت به گسترش بیماری سرخک در جهان هشدار داده و گفته است تلاش‌هایش برای جلوگیری از اشاعه این بیماری با مشکل مواجه شده است.

این سازمان می‌گوید موارد مربوط به ابتلا به سرخک در جهان 50 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این سازمان وابسته به سازمان ملل متحد گفته است آمار اولیه نشاندهنده روند نگران‌کننده موارد ابتلا به سرخک در کشورهای مختلف از جمله کشورهای مرفه است.

در کشورهای مرفه معمولا نرخ واکسیناسیون از لحاظ تاریخی بالا بوده و به همین جهت موارد ابتلا به بیماری سرخک کمتر بوده است.

 

سرخک

کاترین ابراین، مدیر ایمن‌سازی سازمان جهانی بهداشت گفته است آمار نشاندهنده افزایش شدید موارد ابتلا به سرخک است و "ما چنین روندی را در همه مناطق دنیا می‌بینیم."

طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، در سال 2018 ابتلا به سرخک جان 136 هزار نفر را گرفت.

سرخک یکی از چهار بیماری کشنده در دوران کودکی در جهان به شمار می‌رود.

سرخک یک بیماری بسیار مسری ویروسی است که از جمله نشانه های آن تب شدید و بثورات پوستی (دانه‌های سرخ) است. سرخک ممکن است به کوری، مننژیت و عفونت ریه منجر شود.

سرخک بیماری واگیردار است و در موارد حاد می‌تواند خطرناک باشد اما به گفته سازمان جهانی بهداشت، واکسیناسیون می‌تواند مانع از ابتلا به آن شود.

تا سال 2016 موارد ابتلا به سرخک در جهان رو به کاهش بود اما از سال 2017 روند ابتلا به این بیماری رو به افزایش است.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید شیوع این بیماری در اوکراین، ماداگاسکار، کنگو، چاد و سیرالئون یکی از دلایل افزایش موارد ابتلا به سرخک بوده است.

این سازمان می‌گوید در کشورهای فقیر، عدم دسترسی به واکسن یکی از دلایل افزایش موارد ابتلا به سرخک است اما در کشورهای اروپایی، رواج اطلاعات غلط یکی از دلایل آن به شمار می‌رود.

تئوری‌های توطئه در مورد خطرات واکسیناسیون برای سلامت عمدتا از یک مقاله بی‌اعتبار سرچشمه گرفته که نشر آن در سراسر جهان منجر به خودداری برخی از والدین از ایمن‌سازی کودکان شده است.

در سال‌های اخیر یک گروه کم شناخته فعالان ضد واکسیناسیون ملقب به جنبش "ضد واکس" با استناد به خطرات ادعا شده، افراد را به خودداری از واکسینه کردن متقاعد کرده است اما پزشکان و نهادهای پزشکی، اعتبار این ادعاها را زیر سئوال برده و آن را رد کرده‌اند.   http://www.bbc.com/persian/science-47246989


 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
دوشنبه 04 اردیبهشت 15
امروز:   156 بازدید
دیروز:   3  بازدید
فهرست
پیوندهای روزانه
آشنایی با من
دکتر  علیداود  پارسا (Dr Ali Davod Parsa)
علیداود پارسا
I am an Iranian and always happy of being Iranian I am a student and like to be student all my life. من ایرانی‌ هستم و همیشه از ایرانی‌ بودن خودم خوشحالم و به آن افتخارمیکنم. دانشجو هستم و دوست دارم همیشه دانشجو بمانم. پزشک هستم آرزو دارم تسکین دهنده دردهای جسم و روح انسانها باشم
لوگوی خودم
دکتر  علیداود  پارسا (Dr Ali Davod Parsa)
اوقات شرعی
حضور و غیاب
لینک دوستان
صفحات اختصاص?
آوای آشنا
آرشیو
اشتراک
 
طراح قالب
www.parsiblog.com