سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دکتر علیداود پارسا (Dr Ali Davod Parsa)
عمل ظرف فهم است . [امام زین العابدین علیه السلام]

نوشته شده توسط:   علیداود پارسا  

دانشگاه های بریتانیا از دولت خواسته اند که در جلب بیشتر دانشجویان خارجی، به آنان کمک کند.

رقابت کشورها برای پذیرفتن دانشجویان خارجی افزایش یافته و کشورهایی مانند استرالیا دانشجویانی را که امکان داشت به بریتانیا بیایند جذب می کنند.

دانشگاه های بریتانیا می گویند دانشجویان خارجی اکنون یک "صنعت عمده صادراتی" محسوب می شوند.

دراموند بون، رئیس انجمن دانشگاه های بریتانیا می گوید:"ارزش دانشجویان خارجی اکنون بیشتر از مواد غذایی و نوشیدنی، دخانیات، بیمه، کشتی و هواپیماست."

این انجمن در کنفرانس حزب کارگر در برایتون، از دولت خواهد خواست که به تلاش برای جلب دانشجویان خارجی کمک کند و اجازه ندهد مقررات ویزا سبب شود که بطور غیر منصفانه محدودیت هایی برای دانشجویان خارجی در نظر گرفته شود.

مقررات ویزا

دراموند بون می گوید:" برای این که دانشگاه های بریتانیا همچنان در صدر دانشگاه ها برای تحصیلات عالی باقی بمانند، ما از دولت می خواهیم که از تلاش های ما حمایت کند و موانع غیرلازم را در سر راه ما قرار ندهد. ما هم اکنون نگرانی خود از تغییرات اخیر در دادن روادید به دانشجویان خارجی به اطلاع مقامات ذیربط رسانده ایم."

بریتانیا پس از آمریکا پرطرفدار ترین مقصد برای دانشجویان خارجی است. ولی آمار سازمان همکاری اقتصادی و توسعه نشان می دهد که سهم بریتانیا از دانشجویان خارجی در حال کاهش است.

استرالیا به طور خاص، شمار فزاینده ای از دانشجویان خارجی را جذب می کند و در مقایسه با دانشگاه های کشورهای دیگر، به نسبت بزرگ ترین سهم دانشجویان خارجی را دارد.

تقاضا برای دانشگاه هایی که تدریس دروس به زبان انگلیسی است بسیار زیاد است و همین موضوع سبب جلب دانشجویان به آمریکا، بریتانیا و استرالیا شده است. ولی شمار فزاینده ای از کشورهای غیر انگلیسی زبان نیز تدریس دروس به زبان انگلیسی را شروع کرده اند.

چنین بنظر میرسد که شمار دانشجویان خارجی مجموعا افزایش قابل توجهی داشته و انجمن دانشگاه های بریتانیا می گوید که تا سال ۲۰۲۰ ارزش دانشجویان خارجی برای اقتصاد بریتانیا می تواند به ۳۶ میلیارد دلار برسد.

همچنین انتظار می رود که دانشگاه های بیشتری به دائر کردن شعبات خود در کشورهای دیگر مبادرت ورزند. در ماه جاری دانشگاه ناتنیگهام، شعبه خود را در نینگبو، در چین دائر کرد. قرار است دانشجویان چینی دروس خود را در این دانشگاه به زبان انگلیسی فراگیرند.

بیل رامل، مسئول آموزش عالی در دولت بریتانیا می گوید که برنامه جلب دانشجویان خارجی که از حمایت نخست وزیر برخوردار است بسیار موفقیت آمیز بوده و مرحله بعدی آن از آوریل ۲۰۰۶ شروع خواهد شد.

دانشگاه های بریتانیا از دولت خواسته اند که در جلب بیشتر دانشجویان خارجی، به آنان کمک کند.

http://www.bbc.co.uk/persian/


 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
 
دوشنبه 04 اردیبهشت 15
امروز:   78 بازدید
دیروز:   3  بازدید
فهرست
پیوندهای روزانه
آشنایی با من
دکتر  علیداود  پارسا (Dr Ali Davod Parsa)
علیداود پارسا
I am an Iranian and always happy of being Iranian I am a student and like to be student all my life. من ایرانی‌ هستم و همیشه از ایرانی‌ بودن خودم خوشحالم و به آن افتخارمیکنم. دانشجو هستم و دوست دارم همیشه دانشجو بمانم. پزشک هستم آرزو دارم تسکین دهنده دردهای جسم و روح انسانها باشم
لوگوی خودم
دکتر  علیداود  پارسا (Dr Ali Davod Parsa)
اوقات شرعی
حضور و غیاب
لینک دوستان
صفحات اختصاص?
آوای آشنا
آرشیو
اشتراک
 
طراح قالب
www.parsiblog.com